Overzicht en Tarieven van alle behandelingen in 2024

Je vindt hier de uitleg van de diverse massages en behandelingen in het aanbod van Maanhart. Onderaan de pagina vind je de tarieven voor dames, kinderen en jeugd. Kijk een even rustig door het aanbod heen. Mocht je een vraag hebben, wacht dan niet af maar stuur meteen een berichtje. Ik vertel je er graag meer over.

Ayurvedische massages en behandelingen:

De Abhyanga oliemassage is een volledige lichaamsmassage met warme olie. Deze massage werkt zeer ontspannend en wordt vaak aangevraagd omdat hij de meest volledige lichaamsmassage uit de Ayurveda is: van het puntje van je kruin tot aan je kleine teen. Zeer volledig, voelt helend en vol aandacht. Abhyanga werkt heel ontspannend, reinigend en ontslakkend omdat de massage ondanks de afwisselend zachte en stevigere, maar niet pijnlijke, strijkingen diep in je spieren doorwerkt. Deze massage is een volledige lichaamsmassage (75-90 minuten) met verwarmde olie waarbij je van kruin tot tenen in de watten wordt gelegd.

Daarnaast vind je de Navarahkizi, dat is ook een warme massage met ayurvedische zelfgemaakte rijstkruidenbuidels, verwarmd in verse melk. Deze werken daardoor heel diep reinigend in de poriën) en de Ubtan (verkoelende modderpakking met Himalayaklei en zachte oliemassage, wat een hele fijne massage is in warme periodes omdat deze afkoelend werkt. Bij oververhitting van emoties en lijf een fijne ondersteuning.)

Kinder- en jeugdmassages en aanstaande moeders

Voor kinderen bied ik 2 verschillende massages aan: Een basismassage met warme pure olie, neutraal en fijn voor elke huid. Deze is voor het hele lijfje, van zacht op het hoofd tot je wiebelende tenen. De warme kruidenstempelmassage voor kinderen is ook een fijne massage. De kruidenstempels zijn kant en klaar en worden voorverwarmd in een stoompan. Met de stempels strijk ik over de huid en tussendoor masseer ik met mijn handen. Deze is dus iets uitgebreider en de warmte van de stempels geeft een extra ontspannende werking in het lichaam. Omdat kinderlijfjes kleiner zijn en de concentratie meestal ook korter duren deze massages 30-40 minuten, de afspraak is in totaal 1 uur. Dat komt mede doordat we een kleine intake doen met kennismaking, en soms een beweegspel of een korte meditatie of visualisatie. De tarieven zijn fijn geprijsd, aangepast aan de leeftijd en duur van de massage. Wel zo eerlijk. De kindermassages worden vaak aangevraagd bij slecht slapen, minder zelfvertrouwen, even een moment van aandacht, of als een verwenkado voor de verjaardag. De rust die het geeft in de dagen erna is voor kinderen ook heel erg fijn!

De zwangerschapsmassage voor de aanstaande moeder is een kalme zachte ontspannende lichaamsmassage van +/- 60 minuten. Het kan zeker ook als zijligmassage voor wie dat prettig vindt of niet goed op de rug kan liggen. Hierbij masseer ik je voeten, benen, armen en rug (in zijligging kan ik die fijn meenemen in de massage, heel erg fijn dat je rug weer eens aandacht krijgt als je niet lekker kunt liggen. Ook een hoofdmassage (op de tafel) of voetmassage ( zittend) kan heel fijn zijn als je zwanger bent.

Daarnaast zijn er ook diverse combinaties mogelijk, vb. vooraf aan een massage een warm voetenbad boeken? Dat kan zeker. En zo kun je ook een deelmassage specifiek aanvragen voor jouw vraag. Het mooiste is toch vaak een volledige massage omdat ,althans zo heb ik het geleerd en zelf ervaren tijdens de opleiding, je lijf een geheel is en ook zo behandeld moet worden. Pas dan zal alle energie weer naar alle plekken in je lijf doorstromen.

Alle massages zijn puur gericht op het ontspannen van mind en body (hoofd en lichaam), hierdoor kan je lijf zelf blokkades op gaan lossen en energie opdoen. Ben je erg vermoeid? Zak dan weg in een diepe ontspanning waardoor je geheel uitgerust weer van de tafel afkomt.

Nieuwe Sabaaydi Wellness massages

Fijn om te weten: Ik heb in 2023 hele mooie Sabaaydi Wellness massages geleerd. Dat zijn deze massages:

KLANKSCHAALMASSAGE : Laat je meedrijven op de geluiden van de klankschalen boven, om en op je lichaam en zak diep “in de tafel” weg. De klankschaaltrillingen resoneren door in je lichaam via al het water wat in onze cellen zit. Je drijft zachtjes weg op de klanken. Deze massage is mogelijk als zittende of liggende massage (gekleed) of deels met een oliemassage en je mag kiezen uit 45 of 60 minuten.

CHIWITMASSAGE : Voelt je rug stijf en stram? Laat deze dan masseren met de kneepjes van de Chi Witmassage waarbij rug, schouders en benen ontspannen met de trage maar toch stevige handgrepen gekneed worden. Een uitnodiging voor je lijf maar ook je hoofd en mindset om weer flexibel te worden. Fijn bij vastzittend bindweefsel en om uit je hoofd te komen. Deze massage is voor je rug en benen en duurt 60 minuten.

JAPANSE GEZICHTSMASSAGE : Kom tot jezelf met de fijne kneepjes en verzachting voor je gelaat en decolleté, Deze massage kan via meridiaanpunten in je hoofd toch in het hele lichaam energie in werking zetten. Een verfijnde en hele zachte en helende massage van 45 of 60 minuten.

HOTSTONEMASSAGE : Laat je verwarmen door de verwarmde basaltstenen en mijn handen. Een diepe ontspanning volgt door het wegzakken in je lijf en bij het optillen van de stenen voel je de ruimte in je lichaam. Zeker een aanrader bij kou in je lijf. (Niet mogelijk bij een buitentemp. van 25+ graden) Dit is een 60 of 90 minuten massage.

INTUÏTIEVE MASSAGE : Deze fantastisch mooie massage (die ik in Andalusië leerde) geeft een fijne hernieuwde energie. Dat is de uitnodiging aan jou bij deze massage. Wat is je behoefte op dit moment? Volg de flow van jouw lijf, luister en voel waar het niet lekker loopt. Ik stem me hierop af, op jouw energie en met diverse grepen die in elkaar overgaan volgen mijn handen elkaar. Wat zonder woorden overgebracht wordt is een energie van mens tot mens. De aanraking doet zijn werk waarbij elke massage anders is. Deze massage kan in 60 of 90 minuten gegeven worden.

Daarnaast zijn er ook combinaties mogelijk en is er ook een korte hoofdnekschouder massage in het aanbod, net als een voetenbad met voetmassage of de combi voeten en rugmassage.

Verwen jezelf met een massage of kies je liever voor een strippenkaart? Er is veel mogelijk dus er is vast iets wat bij jou huidige wensen past. Wil je meteen een massage boeken of wil je sparren over een klacht en weet je niet wat passend is? Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op. Het aanbod is heel divers en toch ook met hetzelfde doel: Fijne massages vol aandacht die gericht zijn om jou hernieuwde balans en ontspanning te geven.

Wil je op de hoogte blijven via de nieuwsbrief van alle massages en behandelingen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier en vermeld dat je graag de nieuwsbrief wil ontvangen.

massages en behandelingen

Tarieven van alle massages en behandelingen    (vanaf 1-3-2024)

Voor vrouwen en kinderen                                        

Overzicht Tarieven Ayurvedische behandelingen en alle massages

Tijd in min.
Euro

Abhyanga volledig (Ayurveda)
gehele lichaamsmassage met ayurvedische olie
(Rugzijde, voorzijde, van kruin tot kleine teen, incl. haren & gezichtmassage)
8080,-
Abhyanga 60 minuten (Ayurveda)
Gedeeltelijke lichaamsmassage met warme Ayurvedische olie
(Rugzijde, benen, armen, hoofd)
6060,-
Navarahkizi (Ayurveda)
(Ayurvedische rijstbuidelmassage, waarbij afwisselend gemasseerd wordt met warme stempels en warme olie: rugzijde, buikzijde, benen en armen. Ook hoofdhuid met warme olie)
80/9090,-
Ubtan (Ayurveda)
(Verkoelende modderpakking met Himalaya kleipoeder en kruiden)

80/90

90,-
Intuïtieve massage60
80
60,-
80,-
Hotstonemassage
60min.= basismassage (voorzijde inclusief gezicht of rugzijde)
90min.= volledige lichaamsmassage met warme basaltstenen en warme olie
60
90
70,-
95,-
Chi-Wit massage
Balancerende ontspanningsmassage rug, schouders en benen.
Vooral bij vastzittende rugspieren
6060,-
Japanse Gezichtsmassage
Decolleté, gezicht en hoofd.
Zachte massage op meridiaanpunten die ontspanning geven door je hele lichaam
6060,-
Klankschaalmassage
massage zittend (45 min.) gekleed
massage liggend (60 min.) gekleed of onder handdoeken& oliemassage
45
60
45,-
60,-
Voetenbad & massage van de voeten (zittend)3035,00
Combinatie Voeten en rug behandeling
voetenbad & Voetmassage (30 min.) & rugmassage (30 min.)

60

60,-
Hoofd-nek-schoudermassage3032,50
Zwangerschapsmassage
Ook als Zijligmassage bij bepaalde klachten)
6060,-
Kindermassage (3-13 jaar) jongens en meisjes
Massage met warme zachte olie (zonder kruidenstempels)
Massage met kinderkruidenstempels en warme zachte olie

30
30 à 45

30,00
32,50
Jeugd Massage (14-17 jaar) jongens en meisjes
(met kinderkruidenstempels en warme zachte olie
4540,-
Strippenkaart KIND (geldig per gezin) kind 3-13 jaar *
4 kindermassages van 30 minuten, vrije keus olie of kruidenstempel
Een kinderstrippenkaart is geldig voor alle kinderen binnen 1 gezin tot 13 jaar

Strippenkaart KIND 14-18 jaar
4 massages van 45 minuten,
Een jeugdstrippenkaart is geldig voor alle kinderen binnen 1 gezin tot 18 jaar
4×304×45
105,-145,-
Strippenkaart VROUW

3 Wellness of Deelmassages a 60 minuten *
5 Wellness of Deelmassages a 60 minuten *
8 Wellness of Deelmassages a 60 minuten **
Keuze uit volledige aanbod van 60 minuten massages voor dames


3 Volledige massages a 80/90 minuten *
5 volledige massages a 80/90 minuten *
8 volledige massages a 80/90 minuten *
Keuze uit: Abhyanga 80 min, Navarahkizi, Ubtan, Intuitieve massage 80 min. en Hotstonemassage 90 min.

* bij 3 of 5 massages maximaal te boeken 1x de hotstonemassage
* bij 8 massages maximaal te boeken 2x de hotstonemassage
* Meer hotstonemassages afnemen in een strippenkaart kan ook met een kleine bijbetaling.

Alle strippenkaarten zijn 2 jaar geldig
3×60
5×60
8×60

3×80/90
5×80/90
8×80/90
Tarieven gaan in per 1 maart 2024 Prijswijzigingen voorbehouden

*De behandeltijden zijn als +/- aangegeven en exclusief de intake van zo’n 15 minuten bij elke afspraak. Fijne tip: Plan die dag wat meer lege ruimte in je agenda zodat je optimaal kunt nagenieten van je genoten massage.

Waar kun je Maanhart vinden?

Maanhart is gelegen op De Kuiper 25, in het centrum van Sevenum (Noord-Limburg) en makkelijk bereikbaar vanuit de A67 en A73. Het is op 4 minuten loopafstand van een bushalte. Met de bus, auto of fiets dus goed bereikbaar en wist je dat je Maanhart ook vanuit de vakantieparken in de omgeving makkelijk kunt bereiken? Boek dus op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Maanhart is een eenvrouwspraktijk, dus duo’s of met een groepje tegelijk een massage boeken is niet mogelijk. Wel kunnen er max. 2 massages na elkaar gepland worden. Er is voldoende wachtruimte in de praktijk. Of maak aansluitend een wandeling in de groene landelijke omgeving of het gezellige centrum van Sevenum.

José geeft in haar praktijk ook kinder- en tienermassages vanaf +/- 3 tot 17 jaar (3 jaar omdat de kleintjes dan zelf aan kunnen geven wat ze willen maar in overleg kunnen we de leeftijd bespreken) en zwangerschapsmassage. Bij klachten tijdens de zwangerschap, om lekker te kunnen slapen voor of na de bevalling is zo’n massage erg fijn.

Bij klachten zoals vermoeidheid, stress, reuma, spierpijn of andere klachten kunnen de massages zelfs fijne verlichting brengen. José vertelt je er graag meer over.

Een afspraak maken is heel simpel:

Boek eenvoudig een massage via het contactformulier.
Vul je naam en telefoonnummer plus je vragen of gewenste massage in. Vermeld hierbij even of het voor jou of voor je kind is (+ leeftijd kind). Bekijk de openingstijden van Maanhart op de contactpagina
Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

groet, José

ProductenVanaf
Cadeaubon *vanaf 10,-

LOS TE KOOP
potje magnesiumbadzout 100 gr.
Knuffelsteen hart
(Voor elk kind 1 gratis steen uitkiezen bij de 1e kindermassage)
Natuurlijk gevormde steen naar keuze
Alle stenen krijg je in een mooi zakje mee
3,-
4,95

3,95
per 1 maart 2024 Prijswijzigingen voorbehouden

Strippenkaarten en Cadeaubon

De strippenkaarten houd ik bij in de praktijk (Je kunt dus niks kwijtraken.) Kinderstrippenkaarten zijn geldig voor alle kinderen binnen 1 gezin, tot 13 jaar. Strippenkaarten zijn 2 jaar geldig na aanschaf.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10,- en na aanschaf zijn ze 1 jaar geldig. Laat even weten als je er nog een hebt liggen, misschien kan ik toch wat voor je doen.

Liefst afhalen op afspraak. In Sevenum en tot 10 km afstand kan ik deze bij je thuisbezorgen in de brievenbus. Opsturen kan ook, dit is op eigen risico en porto voor jouw rekening.

Heb jij nog een verlopen cadeaubon liggen? Neem dan even contact op.

Het is ook mogelijk om Workshops Kindermassage te volgen bij Maanhart. Neem contact op voor meer info.

Tot slot: Houd ook mijn Facebookpagina in de gaten voor de allerlaatste updates: www.facebook.com/maanhartsevenum

warme groet,

José