Overzicht en Tarieven van alle behandelingen in 2023

Je vindt hier een kort overzicht van de diverse massages en behandelingen voor vrouwen en kinderen. Onderaan de pagina vind je de tarieven van de massages en behandelingen met verschillende prijzen (aangepast aan de leeftijd) voor kinderen, jeugd en vrouwen.

Ayurvedische massages: en behandelingen

De Abhyanga oliemassage is een volledige lichaamsmassage met warme olie. Deze massage werkt zeer ontspannend en wordt vaak aangevraagd omdat hij de meest volledige lichaamsmassage uit de Ayurveda is. Abhyanga werkt heel ontspannend, reinigend en ontslakkend omdat de massage ondanks de afwisselend zachte en stevigere maar niet pijnlijke strijkingen diep in je spieren doorwerkt. Deze massage is een volledige lichaamsmassage (75-90 minuten) met verwarmde olie waarbij je van kruin tot tenen in de watten wordt gelegd.

Daarnaast vindt je de Navarahkizi ( ook een warme massage met ayurvedische zelfgemaakte kruidenbuidels die verwarmt worden in verse melk, heel diep reinigend in de pori√ęn) en de Ubtan (modderpakking met himalayaklei en oliemassage) die fijn is in warme periodes omdat deze afkoelend werkt. Bij oververhitting van emoties en lijf een fijne ondersteuning.

Kinder en jeugdmassages en aanstaande moeders

Voor kinderen bied ik 2 verschillende massages aan: Een basismassage met warme basisolie, neutraal en fijn voor elke huid. Deze is voor het hele lijfje, van zacht op het hoofd tot je wiebelende tenen. En de kruidenstempelmassage voor kinderen is ook een volledige massage. De kruidenstempels zijn kant en klaar en worden voorverwarmd. Hiermee strijk ik over de huid en tussendoor masseer ik met mijn handen met warme olie. Deze is dus iets uitgebreider, maar de warmte van de stempels geeft een extra ontspannende werking in het lijfje. Omdat kinderlijfjes kleiner zijn en de concentratie meestal ook korter duren deze massages 30-40 minuten, de afspraak is in totaal 1 uur. De tarieven zijn aangepast aan de leeftijd en duur van de massage. Wel zo eerlijk.

De zwangerschapsmassage voor de aanstaande moeder, of als zijligmassage voor wie dat prettig is is een kalme zachte ontspannende lichaamsmassage van +/- 60 minuten. Hierbij masseer ik je voeten, benen, armen en rug (in zijligging kan ik die fijn meenemen in de massage, heel fijn in deze periode) Ook een hoofdmassage (op de tafel) of voetmassage ( zittend) kan heel fijn zijn als je zwanger bent.

Daarnaast zijn er diverse combinaties mogelijk, vb. met warm voetenbad, en kun je ook op aanvraag een deelmassage specifiek aanvragen voor jouw vraag. Het mooiste is toch vaak een volledige massage omdat (althans zo heb ik het geleerd en ervaren) je lijf een geheel is en ook zo behandeld moet worden. Pas dan zal alle energie je lijf weer doorstromen.

Alle massages zijn puur gericht op het ontspannen van mind en body (hoofd en lichaam), hierdoor kan je lijf zelf blokkades op gaan lossen en energie opdoen. Ben je erg vermoeid? Zak dan weg in een diepe ontspanning waardoor je geheel uitgerust weer van de tafel afkomt.

Nieuwe Sabaaydi Wellness massages vanaf medio 2023 (nu dus ūüėČ

Fijn om te weten: Ik heb de afgelopen maanden hele mooie Sabaaydi Wellness massages geleerd. Deze zijn vanaf nu aan het aanbod toegevoegd,

KLANKSCHAALMASSAGE : Laat je meedrijven op de geluiden van de klankschalen boven, om en op je lichaam en zak diep “in de tafel” weg. Mogelijk als zittende of liggende massage (gekleed) of deels met een oliemassage.

CHIWITMASSAGE : Voel je rug, schouders en benen ontspannen met de trage maar toch stevige handgrepen bij deze massage, Een uitnodiging om weer soepel te worden, bij vastzittend bindweefsel, en om uit je hoofd te komen. Dit is een rugzijde massage van 60 minuten.

JAPANSE GEZICHTSMASSAGE : Kom tot jezelf met de fijne kneepjes en verzachting voor je gelaat en decolleté, Deze massage kan via meridiaanpunten in je hoofd toch in het hele lichaam energie in werking zetten. Hele zachte en helende massage.

HOTSTONEMASSAGE : Laat je verwarmen door de hete basaltstenen en mijn warme handen. Een diepe ontspanning volgt. Zeker een aanrader bij kou in je lijf. (Niet mogelijk bij een buitentemp. van 25+ graden)

INTU√ŹTIEVE MASSAGE : Deze fantastisch mooie massage (die ik in Andalusi√ę leerde) geeft een fijne hernieuwde energie. Dat is de uitnodiging aan jou bij deze massage. Wat is je behoefte op dit moment? Volg de flow van jouw lijf, luister en voel waar het niet lekker loopt. Ik stem me af op jouw energie en met diverse grepen die in elkaar overgaan volgen mijn handen elkaar. Wat zonder woorden overgebracht wordt is een energie van mens tot mens. De aanraking doet zijn werk waarbij elke massage anders is. Deze massage kan in 60 of 90 minuten aangevraagd worden.

Het aanbod is heel divers waarbij ze allemaal gericht zijn op hernieuwde balans en ontspanning. Waar heb jij behoefte aan?

Wil je meteen een massage boeken of wil je sparren over een klacht en weet je niet wat passend is? Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op.

En wil je nu op de hoogte blijven via de nieuwsbrief van alle massages en behandelingen,? Stuur ook dan een berichtje via het contactformulier

massages en behandelingen

Tarieven van alle massages en behandelingen    

Voor vrouwen en kinderen                                        

Overzicht Tarieven Ayurvedische behandelingen en alle massages

Tijd in min.
Euro

Abhyanga volledig (Ayurveda)
gehele lichaamsmassage met ayurvedische olie
(Rugzijde, voorzijde, van kruin tot kleine teen, incl. haren & gezichtmassage)
9075,-
Abhyanga 60 minuten (Ayurveda)
Gedeeltelijke lichaamsmassage met warme Ayurvedische olie
(Rugzijde, benen, armen, hoofd)
6060,-
Navarahkizi
(Ayurvedische rijstbuidelmassage, waarbij afwisselend gemasseerd wordt met warme stempels en warme olie: rugzijde, buikzijde, benen en armen. Ook hoofdhuid met warme olie)
80/9085,-
Ubtan (Ayurveda)
(Verkoelende modderpakking met Himalaya kleipoeder en kruiden)

80/90

85,-
Hotstonemassage NIEUW
60min.= basismassage (voorzijde inclusief gezicht of rugzijde)
90min.= volledige lichaamsmassage met warme basaltstenen en warme olie
60
90
65,-
90,-
Chi-Wit massage NIEUW
Balancerende ontspanningsmassage rug, schouders en benen.
Vooral bij vastzittende rugspieren
6055,-
Japanse Gezichtsmassage NIEUW6055,-
Klankschaalmassage NIEUW
massage zittend (45 min.)
massage liggend (60 min.)
45
60
42,50
55,-
Voetenbad & massage van de voeten (zittend)3032,50
Combinatie Voeten en rug behandeling
Voetmassage & voetenbad (30 min). & rugmassage 30 min.

60

60,-
Hoofd-nek-schoudermassage3032,50
Zwangerschapsmassage
Ook als Zijligmassage bij bepaalde klachten)
6060,-
Kindermassage (3-13 jaar) jongens en meisjes
Massage met warme zachte olie (zonder kruidenstempels)
Massage met kinderkruidenstempels en warme zachte olie

30
30 à 45

30,00
32,50
Jeugd Massage (14-17 jaar) jongens en meisjes
(met kinderkruidenstempels en warme zachte olie
4540,-
Strippenkaart (gezin) kind 3-13 jaar *
4 kindermassages van 30 minuten, vrije keus olie of kruidenstempel
*1 strippenkaart is geldig voor alle kinderen in 1 gezin tot 13 jr.

(Strippenkaart kind 14-18 jaar op aanvraag ook mogelijk)
4×30105,-
Strippenkaart vrouw

3 Wellness of Deelmassages a 60 minuten *
5 Wellness of Deelmassages a 60 minuten *
8 Wellness of Deelmassages a 60 minuten *
*Naar keuze massage te boeken, max. 1x de hotstonemassage
Strippenkaarten zijn 2 jaar geldig
3×60
5×60
8×60
170,-
275,-
435,-
Tarieven aangepast per 16 augustus 2023 Prijswijzigingen voorbehouden

*De behandeltijden zijn als +/- aangegeven en exclusief de intake van zo’n 15 minuten bij elke afspraak. Fijne tip: Plan die dag wat meer lege ruimte in je agenda zodat je optimaal kunt nagenieten van je genoten massage.

Waar kun je Maanhart vinden?

Maanhart is gelegen op De Kuiper 25, in het centrum van Sevenum (Noord-Limburg) en makkelijk bereikbaar vanuit de A67 en A73. Het is op 4 minuten loopafstand van een bushalte. Met de bus, auto of fiets dus goed bereikbaar en wist je dat je Maanhart ook vanuit de vakantieparken in de omgeving makkelijk kunt bereiken? Boek dus op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Maanhart is een eenvrouwspraktijk, dus duo’s of met een groepje tegelijk een massage boeken is niet mogelijk. Wel kunnen er max. 2 massages na elkaar gepland worden. Er is voldoende wachtruimte in de praktijk. Of maak aansluitend een wandeling in de groene landelijke omgeving of het gezellige centrum van Sevenum.

Jos√© geeft in haar praktijk ook kinder- en tienermassages vanaf +/- 3 tot 17 jaar (3 jaar omdat de kleintjes dan zelf aan kunnen geven wat ze willen maar in overleg kunnen we de leeftijd bespreken) en zwangerschapsmassage. Bij klachten tijdens de zwangerschap, om lekker te kunnen slapen voor of na de bevalling is zo’n massage erg fijn.

Bij klachten zoals vermoeidheid, stress, reuma, spierpijn of andere klachten kunnen de massages zelfs fijne verlichting brengen. José vertelt je er graag meer over.

Een afspraak maken is heel simpel:

Boek eenvoudig een massage via het contactformulier.
Vul je naam en telefoonnummer plus je vragen of gewenste massage in. Vermeld hierbij even of het voor jou of voor je kind is (+ leeftijd kind). Bekijk de openingstijden van Maanhart op de contactpagina
Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

groet, José

Maanhart amandelolie voor huidverzorging en massages thuis
Wil je thuis verder ontspannen in deze tijd?
Dan is deze pure amandel massageolie perfect voor jou & je kindje.
Waarom?
Deze is zeer zacht en verzorgend en trekt goed in.
Naturel te verkrijgen.
ProductenVanaf
Cadeaubon *vanaf 10,-

De olie met etherische olie geur is op dit moment niet meer los verkrijgbaar.
LOS TE KOOP
Knuffelsteen hart
(Voor elk kind 1 gratis steen uitkiezen bij de 1e kindermassage)
Natuurlijk gevormde steen naar keuze
Alle stenen krijg je in een mooi zakje mee
4,95

3,95
per 16 augustus 2023 Prijswijzigingen voorbehouden

Strippenkaarten en Cadeaubon

De strippenkaarten zijn vanaf 9 juli verkrijgbaar. Ik houd het bij in de praktijk (Je kunt dus niks kwijtraken.) Kinderstrippenkaarten zijn geldig voor alle kinderen binnen 1 gezin, tot 13 jaar. Strippenkaarten zijn 2 jaar geldig na aanschaf.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10,- en na aanschaf zijn ze 1 jaar geldig. Laat even weten als je er nog een hebt liggen, misschien kan ik toch wat voor je doen.

Liefst afhalen op afspraak. In Sevenum en tot 10 km afstand kan ik deze bij je thuisbezorgen in de brievenbus. Opsturen kan ook, dit is op eigen risico en porto voor jouw rekening.

Heb jij nog een verlopen cadeaubon liggen? Neem dan even contact op.

Amandelolie naturel (op dit moment niet verkrijgbaar, feb. 2023).

Als basis voor de massageolieflesjes 100 ml. is biologische amandelolie gebruikt. Deze is geschikt voor de meeste huidtypes. Het is een erg fijne, niet vette, olie die bij baby’s gebruikt mag worden (zonder de E.o.) en ook heel fijn is voor droge handen van volwassenen en ouderen. Je kunt deze bijvoorbeeld in een cadeaupakket doen of als (kraam)cadeautje aan iemand geven want elke huid knapt er van op! En, omdat het puur natuur is, zonder toevoegingen dus erg geschikt voor kleine kindjes of mensen met een gevoelige huid, Een tere huid, zeker bij baby’s, heeft een lage huidbarriere, die nog niet helemaal af is. Je wil niet dat deze beschadigt door teveel parfums of andere stoffen.

De amandelolie ruikt een beetje nootachtig, neutraal en heel puur natuur. Toch kan ik me voorstellen dat niet iedereen het persé een lekkere geur vindt. Vandaar dat deze olie ook met een geurtje beschikbaar is.

Amandelolie met geur (op dit moment niet verkrijgbaar)

In verband met mijn eigen gevoelige huid zijn deze op dit moment niet meer verkrijgbaar per 2023.

Het is ook mogelijk om Workshops Kindermassage te volgen bij Maanhart. Neem contact op voor meer info.

Tot slot: Houd ook mijn Facebookpagina in de gaten voor de allerlaatste updates: www.facebook.com/maanhartsevenum

warme groet,

José