voor ALS : hele leuke Haak-aan en Brei-mei actie in Sevenum

Haak Aan en Brei Mei

(Update 3 dec. 22.02 u. : We zitten al op 250 lapjes! En: er mag nog steeds gedoneerd worden op de site van NPO3FM, zie de scancode onderaan deze pagina voor onze actie. De stand nu is 490,- ! Hartstikke bedankt aan alle mensen die al gedoneerd hebben!)

We gaan dus weer aan de slag om een succesvolle nieuwe actie te houden voor Serious Request voor ALS!

Dit jaar staat de Glazen Huis actie van 3FM in het teken van onderzoek voor ALS. En net zoals vorig jaar (en het jaar ervoor) wil ik me graag inzetten om een mooi bedrag op te halen voor het goede doel. ALS is voor mij belangrijk als doel omdat o.a. mijn schoonvader en een tante van Roger vorig jaar aan deze slopende ziekte zijn gestorven. Dit jaar gaan we dus niet wandelen maar: Haken en Breien voor een superleuk kunstwerk én voor veel donaties natuurlijk. Haak je aan?

Voorbeeld van Gehaakte en gebreide lapjes voor het kunstwerk voor ALS wat in Sevenum gemaakt wordt als actie

WAT gaan we doen?

Samen met jou wil ik graag een verbindend kunstwerk gaan breien en haken = “Haak aan en Brei mei” voor Serious Request voor ALS! Dit kunstwerk komt in Sevenum in de bomen voor het gemeenschapshuis De Wingerd te hangen.

Dus haak of brei een of meer lapjes, het patroon of de kleur maakt niet uit. Ieder lapje is welkom. Meer lapjes maken mag natuurlijk ook. Daarbij doneer je of laat je je sponsoren voor onze actie. Via deze link kom je bij onze actie op de pagina van NPO3FM: Haak aan en brei mei.

Je mag thuis zelf aan de slag gaan. (De workshops waren erg leuk om te doen, helaas hebben we daar geen tijd meer voor om er nog meer te plannen). Je kunt wel op donderdagavond bij Efkes Same aansluiten, van 19-21 uur in de huiskamer wordt ook gebreid en gehaakt.

Aanmelden kan via info@maanhart.nl zodat we weten hoeveel mensen er komen.

HOE doe je mee:

-Brei of haak dus 1 of meer lapjes van 20×20 cm. en lever het lapje op een van de volgende locaties in:

Dit zijn nu: Maanhart, De kuiper 25, Efkes Same, Mgr. Verstraelenstraat 3, of De Wingerd Sevenum, Maasbreeseweg 2.

Lever de lapjes uiterlijk 14 december in. Dat is de laatste inleveravond bij Efkes Same.

We zijn namelijk al begonnen om het kunstwerk in elkaar te zetten, zodat we de bomen voor De Wingerd, het gemeenschapshuis van Sevenum, mooier kunnen maken. Doordat het samen gemaakt is staat het voor verbondenheid met elkaar. Voor iedereen is het dan te zien en te bewonderen, tijdens wandelingen (o.a. de Kribkeswandeling van 15-12-23 t/m 03-01-24) en tijdens de feestdagen. We hopen op een grote deelname zodat we ons streefbedrag van 1000,- kunnen halen.

Op 15 december maken we er samen (je mag meehelpen!) een groot kunstwerk van, om de bomen bij de Wingerd in Sevenum, zodat iedereen het kan zien. Jong en oud in verbinding met elkaar voor een heel goed doel.

AANMELDEN om mee te helpen graag via info@maanhart.nl

Met vragen over materialen, donaties of andere vragen mag je ook gewoon mailen of bellen.

Ik hoop op een groot succes!

DONEREN/ SPONSOREN

Je mag ook natuurlijk gewoon zo een DONATIE doen, of sponsor een van de deelnemers voor hun haak/breibijdrage, graag zelfs!

Dit kan via de Scancode of via de link naar onze actiepagina op Serious Request voor ALS.

https://www.npo3fm.nl/kominactie/acties/haak-aan-en-brei-mei

Scan hieronder (camera van je telefoon op de scancode richten) en kom direct op onze eigen actiepagina van Serious Request voor ALS en doneer!

Tot Slot:

Ga lekker zelf aan de slag met je kinderen/ kleinkinderen! We hebben al zo’n leuke reacties gehad van kinderen, hun ouders en ouderen die hun lapjes komen brengen. Fantastisch!

Hoe je breit of haakt maakt niet uit, lekker vrolijk, patroontjes, rond of vierkant, gewoon rechtgebreid of met een leuke bloem of borduursteek erop, het is allemaal leuk!

De enige voorwaarde is dat het zo’n 20x20cm is, om de werkjes goed aan elkaar te kunnen zetten.

Onze dank is groot en het kunstwerk hopelijk ook! @ALSNEDERLAND @NPO3FM #Maanhart #goeddoel #voorelkaar #Dankjewel #seriousrequest #glazenhuisnijmegen