Maanhart massagepraktijk voor vrouwen en kinderen is weer geopend voor massages voor vrouwen en kinderen en heerlijke Ayurvedische behandelingen.  In deze privepraktijk, in Sevenum (Limburg) kun je terecht voor heerlijke massages met warme kruidenolie, zwangerschapsmassages, voetmassages en nog veel meer bijzondere Ayurvedische behandelingen. Deze massages voor vrouwen en kinderen zijn heel prettig in deze tijd. Jouw ontspanning en welzijn staat voorop.  Je kunt nu voor jezelf of voor je kind een afspraak reserveren door een mail te sturen met je vraag en je naam en telefoonnummer. Vermeld hierbij of het voor jou is of voor je kind. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

I.v.m. de triage vragen over je gezondheid* wil ik je graag vooraf gesproken hebben.

 

Uit welke massages kun je kiezen:

BehandelingTijd in min. *Euro
Abhyanga
gehele lichaamsmassage met ayurvedische olie
(Dat is rugzijde, voorzijde, voeten, handen, hoofd en gezicht)
9075,-
Navarakhizi (ayurvedische rijstbuidelmassage)7585,-
Ubtan (Modderpakking met Himalaya kleipoeder en kruiden)7585,-
Gedeeltelijke lichaamsmassage met ayurvedische olie
(In overleg waar u het meeste baat bij heeft, zonder gezichtsmassage)
5560,-
Zwangerschapsmassage5560,-
Combinatie behandeling
Voetenbad & voetmassage 30 min. & rugmassage 30 min.
6060,-
Voetenbad & voetmassage3032,50
Hoofd-nek-schoudermassage3032,50
Kindermassage (met kruidenstempels en olie)30 à 4532,50
Kindermassage workshop Online (min. 4 deelnemers)30 à 4515,00

Prijswijzigingen voorbehouden

*Tijden van de behandelingen zijn circa aangegeven.  Vooraf aan elke behandeling is een korte intake van +/- 15 minuten. Deze is exclusief bovenstaande tijd. Ook na de behandeling is er tijd voor een kopje thee zodat u ontspannen naar huis kunt. Tip: Plan zelf ook ruimte in uw agenda zodat u erna optimaal kunt profiteren van de behandeling.

Richtlijnen RIVM

*Natuurlijk volg ik de landelijke richtlijnen van het RIVM bij de behandelingen. Daarnaast zorg ik voor een goede hygiëne in de praktijk.

Je kunt je dus met een gerust gevoel ontspannen tijdens en na de massage. Mocht je toch nog vragen hebben over hoe ik de richtlijnen toepas bij Maanhart, stel ze gerust.

**Bij elke massagebehandeling is een korte intake verplicht. Plan daarom zelf je afsrpaak ruim in je agenda in. Ik neem ruim de tijd voor jouw verhaal omdat ik het belangrijk vind dat jij je kunt ontspannen en je gehoord voelt.

Maanhart amandelolie voor huidverzorging en massages thuis
Wil je thuis verder kunnen ontspannen in deze tijd?
Dan is deze pure amandel massage- en huidolie perfect voor jou en je kindje.
Waarom? Omdat deze zacht en verzorgend is en fijn intrekt.
Je kunt de olie puur naturel of met een fijne geur te verkrijgen.
ProductenVanaf
Cadeaubon *vanaf 10,-
100 ml Maanhart Zoete amandelolie puur
Zeer geschikt voor extra huidverzorging en massages
100% natuurlijk, koudgeperst.
7,95
100 ml Maanhart Zoete amandelolie met etherische olie
(bijvoorbeeld ontspan & rust, feelmeer, vrolijk &energie)
Zeer geschikt voor huidverzorging en massages
Met 100% natuurlijke etherische oliën **
9,95
Cadeaubon vanaf 10,-
Maart 2022 Prijswijzigingen voorbehouden

*Cadeaubon

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10,- afhalen op afspraak. In Sevenum en tot 10 km afstand kan ik deze bij je thuisbezorgen in de brievenbus. Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig (i.v.m. corona maatregelen kan dit natuurlijk in overleg verlengd worden). Heb jij nog een verlopen cadeaubon liggen? Neem dan even contact op.

** Etherische olie in de geurende olie flesjes:

Met de etherische olie krijg je diverse werkingen in de verzorgende olie. Daarom kies ik deze zorgvuldig uit op basis van hun werking en geschiktheid voor kinderen en mensen met een gevoelige huid. Ik combineer bijvoorbeeld geuren als mandarijn, ceder of lavendel om elkaar te versterken. De geuren werken allemaal anders. Etherische olie mag nooit puur op de huid gebruikt worden (met uitzonderingen daargelaten).

De verdunning van 1% is geschikt voor een gevoelige huid of kinderhuid. Toch wil ik vragen om zelf altijd goed te kijken of jij of je kind niet gevoelig bent.

Dit uittesten doe je door een druppel olie in een elleboogplooi te wrijven en dit een paar uur te laten zitten. En gaat dit goed (geen rode of jeukende huid) dan kun je het voor het hele lichaam (niet het gezicht) gebruiken.

Het is ook mogelijk om Online workshops Kindermassage te volgen. Neem contact op voor data en meer info, zodat ik jou ook op de hoogte kan houden van de mogelijkheden.

Houd ook mijn Facebookpagina in de gaten voor alle laatste updates: www.facebook.com/maanhartsevenum