Nieuwsbrief februari

Weer open en de impact van de volle maan

Vorige maand stuurde ik je een nieuwsbrief dat de deur nog helaas dicht bleef. Ik mag je gelukkig nu meteen GOED nieuws brengen:

De deur van de praktijk mag vanaf 3 maart weer open. Stuur me een mail, bel of app als je een afspraak wilt maken want je bent weer van harte welkom! 

Verandering zit in de lucht en dat is voelbaar aan alle kanten.
Zeker tijdens een volle maan is energie sterk voelbaar. Jij (of je kind) kunt je onrustig voelen, sterkere emoties hebben, slecht slapen en zelfs griepachtige verschijnselen hebben. (Ook mannen kunnen dat voelen.) Daar is niks mis mee, als je weet wat je ermee kunt doen. En ook kun je een paar dagen echt een Powervrouw voelen! 

Als je wilt kun je dat in je achterhoofd houden: Hoe kun je leven met de natuur en dit juist inzetten voor balans en energie. Stel je je daarop in dan kun jij je energie verdelen over de maand. Als vrouw heb je ook je periodecyclus die jouw ritme aangeeft. De maan heeft daar invloed op. Het heet niet voor niets maanstonde.

In de volle maanfase sta je op het toppunt van de maancyclus. Dingen staan te gebeuren, komen tot resultaat en we weten dat instinctief. Gebruik dit deel van de maand om los te laten, je te bevrijden wat je niet meer dient.  Kijk terug op de afgelopen maand. Geef geen kritiek, maar geef vergiffenis. Daarmee kun je verder en creëer je zelf de ruimte om in de volgende maan nieuwe dingen te zaaien. ” (Uit: Leven met de maan, Yasmin Boland) 

Ik heb een vraag aan jou:
Vier jij ook je successen? Hoe dan?
En later wanneer het nodig is om uit te rusten neem je dan ook de tijd ervoor? Bijtanken en je batterij opladen om in de dagen daarna weer op te bouwen is erg belangrijk. Ben je meer bewust van je cyclus. Wanneer je je daarvoor openstelt kun je dat volgen en zelfs gaan beïnvloeden. Het ritme van de natuur is zo mooi.


Deze nieuwsbrief heb ik een recept voor je met energie en warmte, het is nog steeds winter al begint 1 maart de metereologische lente en zijn de krokussen al volop aan het bloeien.

Tot slot wat inspiratie over zwerfafvalprikken en natuurlijk mijn openingstijden en het aanbod behandelingen. Wil je graag weten welke behandeling het beste bij jou past, laat het me weten dan kijk ik met je mee.
En tot slot een wandeltip om frisse buitenlucht en zonlicht op te vangen, lopen we toch een beetje “samen”. 

Ik wens je een mooie maand toe, vol gezondheid en positiviteit!

liefs José—>> De rest lees je als je je abonneert op mijn gratis nieuwsbrief.
Wil jij ook alles lezen? Altijd snel op de hoogte zijn?

Stuur dan nu een mailtje naar info (at) maanhart.nl met je naam en woonplaats dan krijg jij hem ook in je mailbox. Ik zeg: gewoon doen!
Aanbod Behandelingen per 3 maart
abhyanga      (warme oliemassage)
navarakhizi   (rijstbuidelmassage)
* udvartana   (modderpakking)
* shirodhara  (komt dit jaar erbij)
kruidenstempelmassage
hoofdschouderrugmassage (kort)
kindermassage met kruidenstempels

Openingstijden vanaf 3 maart:
woensdag:    avond 19-20.30
donderdag:  9.30-14.00 en 19.00-20.30
vrijdag:          9.30-14.00 en 19.00-20.30
zaterdag:     voor kinderklantjes
                       tussen 10.00-16.00

Ook Cadeaubonnen verkrijgbaar.

Over welke behandeling zou jij MEER willen weten?
Vertel het me en ik schrijf er de volgende keer over!
 
Meer informatie, leuke tips en vind je ook op  Maanhartsevenum op Facebook
lieve groet en tot de volgende keer, José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *