Informatie nieuwe Online workshops Kindermassage

Zou jij ook meer willen leren over Kindermassage?

Mooie technieken leren om handen of voeten te masseren? Of oefeningen voor het hele lijf? Ontspanning en plezier met zijn tweetjes en tijd voor jou en je kind samen?

Dan heb ik leuk nieuws voor je:

  • Ik geef nu ook online workshops Kindermassage aan ouders en kinderen, zodat je vanuit thuis kunt meekijken en je vragen online kunt stellen.
  • Daarnaast kun je zelf meedoen met je kind. Je leert het op afstand en toch meteen in de praktijk. Afstand is dus geen probleem, gewoon inloggen en meedoen vanuit thuis.
  • In een kleine groep: (minimaal 3 en maximaal 9 deelnemers zodat ik alle vragen goed kan beantwoorden).
  • Deze workshop is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar.
  • BOEK je dit Paasweekend een van deze workshops dan krijg je extra korting.
  • De eerste 2 data zijn gepland op:

Vrijdag 17 april  14.00-14.45 uur voetmassage & korte oefeningen lichaam (30-45 minuten)

Zaterdag 2 mei 15.00-15.45 uur handmassage & korte oefeningen lichaam (30-45 minuten)

Elke workshop bevat weer nieuwe oefeningen. Er is elke keer weer meer te leren over kindermassage.

  • Wil je meedoen en meer leren over kindermassage, schrijf je dan in voor een van deze data. Nieuwe data kunnen ook in overleg gepland worden vanaf 3 deelnemers.
  • Opgeven is heel makkelijk: stuur een mailtje naar info@maanhart.nl met je naam en naam van je kind en je telefoonnummer en ik neem z.s.m. contact met je op.

De kosten zijn slechts:  15,- per kind. Je krijgt hierbij ook nog 1 x 5,- korting op een kindermassage kruidenstempels live van 30 minuten bij Maanhart. Van 32,50 dus voor 27,50. (Zodra de maatregelen versoepelen weer te boeken).

Voor deelnemers aan de 1e workshop primeur, die ik gaf op 11 april: Boek je dit Paasweekend de volgende workshop dan krijg je nog eens  2,50 korting extra. Dus kun je voor 12,50 meedoen, inclusief de korting op de live kruidenstempelmassage. Jullie mogen ook andere ouders met hun kind uitnodigen. Ook deze betalen 12,50 als ze dit Paasweekend boeken.  Als je later boekt zijn de kosten 15,- per kind inclusief de korting op de live kruidenstempelmassage voor kinderen..

Wil je liever een 1 op 1 online workshop boeken, alleen voor jou en je kind? Een uitgebreide instructie online van 45 minuten? Dat kan ook. Deze is voor 37,50,-  te boeken. Helemaal de volledige aandacht voor jou en je kind. Met extra veel oefeningen die ik voordoe en een handout van de technieken die je leert, zodat je het thuis op je gemak nog eens kunt nalezen.

Boek je dit Paasweekend al dan krijg je een mooie korting: 32,50 ipv 37,50.  Ook hierbij krijg je nog eens extra de 5,- korting op de kruidenstempelmassage kinderen, live bij Maanhart.  (Te boeken als de maatregelen weer versoepelen. Dus een mooi vervolg op deze workshop in het vooruitzicht). Dus boek je dit weekend dan is het 32,50 voor de online 1 op 1 Kindermassage Online workshop speciaal voor jou en je kind,  inclusief alle extra’s.

De groepsworkshops gaan zeker vaker herhaald worden, maar dan betaal je de normale prijs van 15,-. Je kunt dus alleen dit Paasweekend (t/m maandag 13 april) van de aanbieding gebruik maken op deze data.

De Praktijk Maanhart:     

Normaal gesproken kan ik in ons mooie pas verbouwde tuinhuis zelf de massages geven aan vrouwen en kinderen. Helemaal volledige aandacht geven aan jou of aan je kind en jou.

Wanneer de stay@home periode weer afgelopen is zijn jullie van harte welkom bij Maanhart voor massages voor vrouwen, kinderen en andere workshops. 

Voor nu wens ik jullie een fijne dag,

Graag tot ziens!

José Jeurninck-Heijnen   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *