Ik presenteer u: Amandelolie van Maanhart

Zoete amandelolie, puur zoals de natuur het bedoeld heeft

Dat is nog eens een leuk verwenkadootje! Zoete amandelolie, voor huidverzorging en massages, van Maanhart. Vanaf vandaag aan jullie met trots gepresenteerd!

Ik vertel er hier graag alles over…

Mijn idee om zelf een flesje olie aan te bieden is ontstaan tijdens het geven van de massageworkshops. Om ook een neutrale olie aan te kunnen bieden die puur natuur is en met een gezonde werking voor de huid, Daarna kwam het idee om alle mama’s en kindjes te verwennen en  1+ 1 = fantastisch!

 Daarom zit het ook in het Moederdagpakket  van Vut ut derp, van ut derp, als verwenolie voor alle mama’s, oma’s bonusmoeders en schoonmama’s. Met een hele mooie korting kun je een van deze pakketten bestellen. (Ik vertel het je graag hoe en waar, dit is een echte moederdagactie, dus wees daar snel bij!) https://bestel.versbrood.nl/assortiment/vortderpvantderp

Je kunt mijn amandelolie in dit mooie flesje (100 ml.) natuurlijk vanaf nu ook via mij verkrijgen. Naast gebruik bij de kindermassage workshops is het thuis ook zeer inzetbaar voor het hele gezin.

Waar kun je deze amandelolie voor gebruiken?

Amandelolie is een lichte nietdrogende basisolie* die licht intrekt en ook een dun laagje op je huid achterlaat. Geschikt voor elke huid, maar zeker heel fijn voor een droge of gevoelige huid, want het beschermt, voedt en verzorgt de huid. Deze olie is ook geschikt voor kinderen en baby’s.

En bij het geven van massages is het onmisbaar bij zachte ontspanningsmassages. Het maakt de huid soepel en met olie strijk je zachter over de huid dan met droge handen. (Dan krijg je een stevige sportmassage, soms ook niet verkeerd maar je bereikt dan een ander doel).

Je hebt met masseren maar weinig olie nodig dus gebruik het gerust elke dag, je doet lekker lang met dit flesje. De olie heeft een lichte geur en zeer geschikt om neutraal te gebruiken. Je kunt er een etherische olie bijvoorbeeld lavendel aan toevoegen, de amandelolie is dan de draagolie waar je een paar drupjes andere olie** in kunt doen bijvoorbeeld lavendel voor een fijne geur en werking.

Deze amandelolie heb ik met zorg uitgekozen omdat hij puur natuur is en zonder extra toevoegingen. Tevens is deze olie koudgeperst, dat betekent dat er geen warmte of chemicaliën tijdens het persen zijn gebruikt, wat de olie nog meer intact houdt. Alle werkzame stoffen blijven bewaard en de olie kan zijn werk doen zoals de natuur het bedoeld heeft.

Je kunt deze olie nu t/m 31 mei 2020 aanschaffen voor de actieprijs van 5,95 i.p.v. 7,95

(In Sevenum en in overleg kom ik hem thuis bezorgen, natuurlijk met de nodige voorzorg en afstand)

Stuur een mailtje of berichtje, voor de eerste 10 bestellers ligt er een lief kadootje klaar. (naar info@maanhart.nl of 06-11073083)

Ik zie je hopelijk snel,

José

 (*Alleen voor uitwendig gebruik. Noot: heb je een notenallergie raadpleeg dan een arts of je deze olie kunt verdragen op je huid en hoe je mag testen.)

(**gebruik etherische olie nooit puur op de huid, altijd mengen met een draagolie. Laat je informeren als je dit voor het eerst wilt doen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *