En weer een stapje dichterbij, check, focus en door!

Zojuist heb ik mijn folders en visitekaartjes besteld. En zo kom ik weer een stapje dichterbij de onthulling van de naam van mijn bedrijf. Dat mag gevierd worden! Jazeker, maar eerst even overpeinzen waarom ik dit allemaal doe, mijn massagepraktijk voor vrouwen en kinderen.

Omdat ik vandaag al mijn tijd goed wil besteden aan het voorbereiden van mijn onderneming moet ik zorgen dat ik alle energie ook goed gebruik. De aandacht die ik mijn kinderen (het is nog vakantie)  wil geven als ik thuis ben lukt vandaag even niet. Dat heet keuzes maken. Je kunt het je misschien wel voorstellen: Ik heb mijn hoofd bij mijn computer en tegelijk mijn oren gespitst of het er wel gezellig aan toe gaan met spelen tussen die twee. Alles in de gaten willen houden, ruzietjes oplossen, tussendoor nog een was aanzetten en boodschappen voor vanavond bedenken. Hoelaat zullen we eten en dat soort vragen, terwijl ik net gefocust was op het scherm. Dat gaat bij mij dus niet samen, thuiswerken en de kinderen om me heen. Althans, niet zoals ik het wil. Dus mogen de kinderen logeren bij oma en ga ik (nu met focus) aan de slag!

Ik zie dat het werkt als een soort flow, de ene stap na de andere stap volgt elkaar op. Het lukt zo ook beter om de focus te houden op mijn doel.  Draagt dit wat ik nu doe bij aan mijn doel? Kloppen de randvoorwaarden om echt aan de slag te gaan? Nee, dan is het tijd om dat wel zo te regelen dat je vooruit kunt. Ja ? Oké, prima, aan de slag dan.

Mijn focus is veranderd sinds ik bezig ben met het opzetten van mijn bedrijf. Omdat ik nu echt gevonden heb waar mijn hart een sprongetje van maakt!  Spannend, zelf ondernemer worden, ja dat zeker. Ergens wist ik wel dat ik dit wilde maar ik hield het op een afstand, veel te spannend. Maar sinds ik niet meer twijfel, weet wat ik wil en wat ik te bieden heb, heb ik de stap gezet om er in te duiken en gewoon te ervaren hoe het dan is. De vaart zit er flink in en het is superleuk!

Dus naast mijn superleuke baan in de groene kinderopvang start ik een massagepraktijk voor vrouwen en kinderen.

Omdat ik hen hiermee dezelfde energie wil geven als die ik heb opgedaan afgelopen jaar. Kiezen voor jezelf, tijd nemen om op te laden, inspireren en verbinden zodat je er ook voor de volle 100% kunt zijn waar je wilt zijn.

Een hele fijne dag,

Liefs José

PS. Wil je al meer informatie? Neem gerust contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *