Een nieuw jaar begint

Mijn bedrijfsnaam is bekend! Maanhart it is.

Superleuk dat er zoveel mensen op Facebook meegekeken hebben om 20.20 uur of de naam al bekend werd. Jazeker, in dit nieuwe jaar 2020 heb ik nu mijn bedrijfsnaam naar buiten gebracht. KVK, folder, kaartjes, alles is aanwezig. Ik kan nu officieel zeggen dat ik een eigen bedrijf heb. Hoe tof is dat!

De komende tijd, halverwege januari, gaan we de praktijkruimte nog wat groter maken. Dat betekent dat ik in mijn agenda op korte termijn nog slechts enkele plekjes vrij heb om een boeking te doen. En dan, eind januari/ begin februari zullen we het huisje met een mooie opening feestelijk openen. Blijf dus op de hoogte van de informatie, die ik op Facebook/website zal plaatsen. Er zal dan ook een mooie openingsactie zijn (die nu al geldig is, mocht je echt niet kunnen wachten 😉 )

Wil je informatie over de heerlijke Ayurvedische ontspanningsmassage voor vrouwen? Of over de kindermassage? OF over een van de leuke inspirerende workshops die ik al aan het voorbereiden ben? Dat kan, bel of stuur een berichtje via de contactpagina, dan maken we een afspraak.

groetjes José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *