7 dagen Bloemen en Knutseltips voor buiten!

Crowdfunding Blakterbeekpark

Ondertussen zijn we met de crowdfunding hier al op weg in de 3e week. We vinden het leuk om jullie te inspireren en daarom geven we jullie graag 7 dagen lang Knutselideetjes en tips voor Buiten.

Want buiten spelen is hartstikke leuk. En gezond en leerzaam bovendien. Je kunt zoveel mooie insecten zien: thuis in de tuin, onderweg maar ook in het Blakterbeekpark bijvoorbeeld.

Pak je mooiste potloden of stiften en ga samen aan de tuintafel een kleurplaat of zelfgetekende plaat van een bij, vlinder of ander mooi insect kleuren.

Kijk voor leuke voorbeelden op Pinterest of op sites voor kinderen zoals : https://creametkids.nl/knutsels/kleurplaten-kriebelbeestjes/

Knip het gekleurde plaatje uit, plak het op een sateprikker met een stevig karton erachter en zet het in je pasgezaaide stuk bloemenveld. Dan is het nu alvast mooi om te zien. En tegelijk weet jij (en huisgenoten zonder groene vingers 😉 ) dat daar niet geschoffeld mag worden. Ook heel handig dus!

Je kunt ook een foto maken van een insect en dit natekenen.
Een fijne oefening in secuur kijken en zie je hoeveel kleuren groen er zijn?

Veel plezier en wij zien je foto’s met jullie insecten heel graag op onze facebookpagina: www.facebook.com/blakterbeekparksevenum

Hele mooie dag vandaag, en zoals ik bij Maanhart vaker afsluit:

Volg het ritme van jouw natuur!

groetjes José ( en Elly, Olivia en Linda)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *